2012 si Centura Fotonica: transformarile omului

centura fotonica - sfarsitul lumii 2012 este, de fapt sfarsitul timpului si evolutia omuluiDespre Centura Fotonica, despre ce este ea, cum a fost descoperita si, mai ales, despre legatura ei cu anul 2012 si cu teoriile privind sfarsitul lumii, tocmai am scris in articolul anterior.

Centura Fotonica pare sa fie un fel de veriga lipsa intre stiinta moderna si viziunile mistice, religioase ori metafizice despre schimbarile fundamentale asteptate la „sfarsitul timpului”. Dar ce anume, exact, se va intampla cu omenirea, la momentul trecerii – intrarea in Centura, trecerea in alta dimensiune, trecerea in alta Varsta? Cum se va transforma Omul?

Initiatii in ezoterism spun ca shimbarile vor fi imense, in sens pozitiv. Oamenii vor depasi cunostintele actuale despre Spatiu si Timp, isi vor dezvolta, in ritm accelerat, intuitia si capacitatile paranormale, folosindu-si creierul la un procent mult mai mare din potential, fata de cei 10-15% actuali. Se mai spune ca toate bolile incurabile vor disparea, corpul fizic va incepe sa se schimbe, iar aura va deveni vizibila si luminoasa. De fapt, insusi ADN-ul uman va fi reprogramat, de la cele 2 spirale actuale, la 12.

Toate acestea cu un pret, desigur. Procesul va fi o adevarata purificare spirituala, alaturi de o purificare fizica, insotita de unele simptome dificile: migrene, oboseala, palpitatii, febra, dureri, modificari in sistemul limfatic si imunitar, nelinisti, stress, depresii si fascinatia trecutului. Ele vor fi, insa, necesare, in cadrul acestui amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor corpului uman cu cele de referinta – frecventele inalte, fine ale Universului (si ale genomului uman, deasemenea).

Asa cum am mai mentionat, acestui proces destul de brusc, nu ii vor supravietui oamenii cu vibratii joase. Pentru ca, la fel ca orice forma de energie, sentimentele si gandurile umane au o anumita frecventa, cei care manifesta egoism, rautate si alte emanatii negative nu vor rezista la cresterea subita a vibratiei. Astfel, ca in conceptiile escatologice religioase, doar cei „drepti” se vor „inalta” la noua treapta de evolutie si vor intra in noua Varsta de Aur a existentei ciclice.