21 decembrie 2012 – posibilitati pentru sfarsitul lumii

21 decembrie 2012 - posibilitati pentru sfarsitul lumii21 decembrie 2012. Ce ne va aduce aceasta data vom vedea, cel mai bine, exact atunci.

Nimic. Sau implinirea profetiilor maya. Poate un nou ciclu temporal Kalpa, ori intoarcerea extraterestrilor Anunnaki din legendele sumeriene. Sau poate o evolutie brusca, o transformare fundamentala a omului, prin intrarea in Centura Fotonica sau prin activarea misterioaselor cranii de cristal. Ori ne va aduce sfarsitul timpului, ajuns in punctul sau zero?

Cum va fi sfarsitul lumii 2012? Sau nu va fi deloc? Ori va intarzia, atat de mult, pana la insasi moartea Universului. Poate un impact cosmic il va aduce, tocmai cand nici nu ne vom mai astepta. Sau sfarsitul lumii nu poate fi nimic altceva decat insasi Apocalipsa ce trebuie sa pregateasca Judecata de Apoi a lui Dumnezeu?

Sa fie nimic din astea si toate la un loc? Sa fie adevarul nicaieri si peste tot? De la primul moment spiritual perfect al existentei si pana la materialitatea imperfecta de acum, sa fi ajuns cunoasterea autentica atat de fragmentata si distorsionata, ca o oglinda sparta, in care nu ne mai vedem asa cum suntem, si nici lumea n-o putem percepe decat gresit? Si sa fie sfarsitul lumii purificarea spirituala necesara pentru a putea sta din nou in lumina Adevarului?

Sfarsitul lumii, spiritualitate si geometrie sacra

Poate ca realitatea este doar mit, matematica si metafora. O constructie a unei esente Divine sau a unei Constiinte radiante, cladita prin legile geometriei sacre, creand o matrice in care scanteile de Spirit sa poata experimenta emotiile, prin intermediul hologramei fizicalitatii, tocmai pentru a se intoarce la sursa lor, constiente, treze, spirite mature?

Poate ca toate teoriile, aparent atat de diferite si chiar incompatibile, au pornit initial de la un acelasi sambure de adevar si fiecare incearca, in mod propriu, sa transmita in fond o aceeasi idee: ca sfarsitul lumii nu este nimic altceva decat momentul cand atat materia, cat si spiritul, trebuie sa se reintoarca la Lumina.