21 Decembrie 2012, un nou inceput?

Calendar maya mayasi sfarsitul lumii 2012Ceea ce mayasii au prevestit pentru 21 decembrie 2012 este o noua schimbare in evolutia umana. Umanitatea va imbratisa o noua realitate, cu un set nou de valori. Aceste evenimente ne vor face sa ne dam seama ca nu suntem singuri, nu am fost si nici nu vom fi vreodata.  Acest lucru ar crea o noua dezvoltare a constiintei noastre care va aduce un nou simt fizic, al saselea.

„Suntem toti unul”

Acest nou simt ne va schimba viata si ne va ajuta la crearea unei relatii armonioase cu planeta noastra si cu oricare alta fiinta din jurul nostru.

Oamenii vor recunoaste, in sfarsit, ca nu sunt diferiti si ca sunt legati intre ei. Conceptele de “victima” si „ticalos” vor disparea, la fel si sentimentul de stima de sine. Oamenii vor realiza ca sunt facuti din aceeasi materie si ca exista doar variatii ale acesteia. Vechea zicala se va adeveri: „Suntem toti unul”.
Sambata, pe 22 decembrie 2012, oamenii isi vor da seama ca modul lor de gandire pana la acesta data nu a functionat, ca actiunile lor au adus numai suferinta si durere rasei umane si ca au creat o lume a fricii.
Numai atunci cand oamenii se vor analiza pe ei insisi sub o alta lumina, isi vor da seama cine sunt cu adevarat.

Suntem gata pentru acest pas?

Nimic nu este sigur, dar profetiile mayase nu sunt singurele care prezic aceasta schimbare a naturii umane pe 21 decembrie 2012. Profetiile I Ching” subliniaza aceeasi schimbare.

De asemenea, pasajele din primul testament al Biblie sugereaza acelasi destin, ca si multe alte culturi antice.

O aliniere a Soarele nostru cu Soarele Caii Lactee, care apare la fiecare 5125 de ani, va da nastere unei noi galaxii. In aceasta noua galaxie va fi fiinta umana, o fiinta cu totul noua.

Desigur, acest nou scenariu nu va fi pe placul multor oameni care isi doresc lumea actuala. Cei care nu vor accepta aceasta schimbare vor disparea.

Privind in trecut putem vedea ca un lucru este cert: Acele specii care nu au evoluat, care nu s-au schimbat si adaptat de-a lungul timpului, au disparut.

Vom fi oare destul de inteligenti pentru a lua o hotarare decisiva sau vom avea aceeasi soarta ca cea a dinozaurilor? Alegerea este a noastra.

Va invit acum sa va spuneti parerea. Din ​​care grup vreti sa faceti parte?, fericire noi sau temeri aceleaşi vechi?vreau sa fac parte din grupul celor vor evolua.

  1. imi place lumea in care traiesc, nu vreau o noua lume.
  2. nu cred ca va fi cazul sa imi aleg grupul.