Indienii Hopi si sfarsitul lumii – in 2012, suntem aproape

Profetiile Hopi pentru sfarsitul lumii, in 2012 deja impliniteIn timpul prezent, marcat de un pragmatism cu accente sceptice si aflat sub semnul afirmarii stiintei si materialismului concret, orice fel de lucruri mistice – mai ales referitoare la sfarsitul lumii – sunt rareori acceptate, cu atat mai mult cu cat sarlatanii si profitorii s-au inmultit, fiind, deopotriva, mai usor desconspirati.

Si totusi, profetii lasate cu mai bine de doua secole in urma, de catre batranii samani ai triburilor amerindiene Hopi, s-au indeplinit aievea, uimind posteritatea cu claritatea si exactitatea detaliilor revelate.

Pentru populatia indigena a Americii de Nord, sfarsitul lumii a avut loc deja, in mare masura, odata cu colonizarea Vestului Salbatic, cand marii majoritati a indienilor, nu doar traiul i-a fost afectat radical, dar insasi viata i-a fost curmata. Iar semnele prevestitoare au fost cu exactitate proorocite de cele 9 profetii Hopi.

Dar acel moment nu a fost decat un inceput, un mare semn de avertizare catre intreaga omenire, pentru intrarea in zilele dinaintea „Purificarii”, ce va aduce sfarsitul lumii, pentru nasterea uneia noi. Ca si in alte profetii apocaliptice, intalnim asadar, si la indienii Hopi, ideea incheierii violente a unui ciclu existential, urmat de o renastere si inceperea altuia.

Sfarsitul lumii – in 2012, semnele sunt deja implinite

Dar care sunt exact profetiile lasate de samanii Hopi, pentru ca urmasii lor sa recunoasca apropierea de sfarsitul lumii, si in ce masura istoria le-a confirmat pana astazi, in anul 2012?

“Omul Alb va face o ciuperca de cenusa care se va vedea de la mari departari. Pamantul unde a aparut ciuperca va ramane sterp si otravitor pentru multe generati” – iata cum prevestesc indienii Hopi bombele atomice, uimind prin acuratetea detaliilor referitoare la explozia atomica, precum si la efectele mortale ale iradierii.

Un trib de oameni cu palarii inalte si haine largi, rosii si galbene, vor veni din Est, zburand prin aer” este profetia care vorbeste despre sosirea in SUA a refugiatilor si lamasilor tibetani. Acestia urmau propriile profetii, ale invatatului budist Padmasamhava, care specificau, la randul lor, ca “atunci cand pasarile de fier vor zbura si caii vor alerga pe roti, poporul tibetan va fi imprastiat in lume precum niste furnici razletite, Dharma va veni in Vest pe taramurile oamenilor cu pielea rosie”. Si astfel, in 1970, actualul Dalai Lama, insotit de preoti in haine traditionale de culoare rosie si galbena, a sosit in America pentru a vizita comunitatile Hopi.

“Omul Alb va fura pietre de pe Luna. Acesta este un semn rau, care avertizeaza ca am intrat in zilele de dinaintea Purificarii.” – in 2012 se implinesc deja 43 de ani de la misiunea de aselenizare a NASA, Apollo 11.

Omul Alb va construi o casa permanenta in Cer. Acesta este ultimul semn inainte de Purificare.” – o alta profetie care acum, in 2012, impinge omenirea si mai aproape de sfarsitul lumii, intrucat inca din anii  ”80, Uniunea Sovietica a lansat statia orbitala MIR, astazi inlocuita de moderna Statie Internationala Spatiala.

Ce se va intampla dupa toate acestea? Viziunea samanilor Hopi ne vorbeste despre purificarea si sfarsitul lumii prin foc, ramanand ca noi sa aflam, in viitorul mai apropiat sau mai indepartat de 2012, daca este vorba de incalzire globala, razboi nuclear ori cataclism cosmic.