Legaturi intre cele 13 cranii de cristal si sfarsitul lumii 2012

sfarsitul lumii 2012 - cele 13 cranii cristal si evolutia constiinteiMisterioase si fascinante, craniile de cristal despre care tocmai v-am impartasit cateva detalii, au strans in jurul lor numeroase ipoteze in legatura cu originea si rolul lor ca mostenire secreta, lasata de catre astronautii antici ce au sadit rasa umana, ori de catre vreo alta forma de inteligenta superioara, si continand vaste informatii, inclusiv despre sfarsitul lumii sau al timpului, legat poate chiar de anul 2012.

Mai mult, unii ezoterici vad craniile de cristal ca o metafora a faptului ca realitatea este, de fapt, o holograma a constiintei, o simulare virtuala a experientei de a exista, de a trai fizicalitatea si emotiile, intr-un construct liniar al timpului. Un experiment biogenetic, pentru invatare si evolutie, cu scopul dezvoltarii si trezirii constiintei, dovedit de insasi geometria sacra. Iar craniile de cristal sunt tocmai unelte ce pot stimula trezirea, fiind si ele construite dupa principii ale aceleiasi geometrii.

Si, pana la urma, care e legatura cu sfarsitul lumii sau 21 decembrie 2012? Ei bine, tocmai descoperirea si intelegerea adevaratului rol al acestor cranii de cristal se leaga, in mai multe teorii, de ceea ce ar putea corespunde cu ipotezele despre sfarsitul lumii 2012.

Sfarsitul lumii – craniile de cristal, reunite in 2012?

Reunirea celor 13 cranii de cristal antice (cele originale – trebuie precizat, din cauza existentei unor falsuri dovedite, create, desigur, din interese meschine) va marca trezirea constiintei intregii umanitati, care-si va intelege adevaratul scop al spiritului, in alchimia timpului. Acest moment ar corespunde, intr-un sens metaforic, cu sfarsitul lumii si timpului, si ar putea la fel de bine sa aiba loc in 2012.

Iata si, punctual, cateva dintre teoriile despre originea si destinul misterioaselor cranii de cristal:

  1. 13 cranii de cristal au fost lasate urmasilor, acum mii de ani, de catre intelepti Maya, ca si recipiente ale cunoasterii, ce contin informatii despre istoria planetei, evolutia omenirii si, mai ales, despre scopul nostru pe Pamant si destinul nostru viitor. Legenda spune ca, intr-un moment crucial, ele se vor reuni, reveland oamenilor continutul lor.
  2. 13 cranii de cristal imprastiate si ascunse prin intreaga lume, se vor reuni intr-o zi, formand o matrice care va permite constiintei umane sa evolueze si sa revina la starea ei naturala, initiala, de lumina.
  3. 12 oameni, impreuna cu craniile lor de cristal, vor fi ghidati, la momentul potrivit (poate chiar 21 decembrie 2012) intr-un anume loc, foarte posibil in peninsula Yucatan, inima maya. Al treisprezecelea craniu de cristal va aparea din locatia sa inca secreta (fie adus de extraterestri, fie materializandu-se singur, fie alte teorii), permitand formarea matricei ce va lasa constiinta sa asceada la starea de lumina. Intrucat realitatea va fi dezvaluita atunci in esenta ei virtuala, de holograma, momentul ar putea la fel de bine sa fie interpretat ca sfarsitul lumii.