Misteriosul OZN triunghiular revine! Semn pentru sfarsitul lumii 2012?

OZN-ul triunghiular Dudley Dorito, pe blogul sfarsitul lumii 2012Dudley Dorito! Ce anume poate fi posesorul unei denumiri atat de simpatice? Nimic altceva decat prietenosul OZN de cartier, v-ar raspunde britanicii, zilele acestea. Si am putea zambi si noi, entuziasmati la gandul fascinant al unui contact pasnic si mult-asteptat cu extraterestii, cu conditia sa nu ne amintim acum de teoriile despre sfarsitul lumii 2012 cauzat de o invazie alien cu un atac de proportii asupra Pamantului. Ei bine, daca n-au facut-o deja, poate ca au ajuns chiar sa tina la noi!

Revenind la Dudley Dorito, oricat de familiara ar fi asemanarea cu un chips de tortilla, nimic altceva nu este la fel de cert cand vine vorba de misteriosul obiect zburator zarit acum cateva zile, la finele lui martie 2012, deasupra unei paduri din regiunea Yorkshire. Lucrurile sunt cu atat mai interesante cu cat OZN-ul triunghiular este deja la a patra aparitie notabila pe cerul Angliei.

  1. Noiembrie 2007: prima aparitie a navei triunghiulare, in regiunea Midlands;
  2. Ianuarie 2008: a doua aparitie, ce a permis observarea dimensiunilor OZN-ului, de cel putin patru ori mai mari decat ale unui avion;
  3. Noiembrie 2010: Minuesh Mistry a fost norocusul ce a primit o vizita deasupra casei sale din Tipton, in West Midlands.

Cu cateva alte aparitii minore atribuite aceluiasi OZN triunghiular negru, cea din 2012 se prezinta ca fiind a patra de o importanta considerabila. Cu atat mai mult cu cat cineva l-a si filmat:

Farsa, OZN inofensiv sau sfarsitul lumii 2012?

Asadar, ce spuneti? Sa fie, de fapt, un avion secret, dezvoltat si testat de guvern? Sa fie un biet deltaplan? Sau chiar este faimosul OZN, demonstrand, alaturi de numeroase alte dovezi adunate la ora actuala, ca extraterestrii nu doar exista, ci ne si viziteaza, ba poate chiar au facut deja primele contacte, fie ele mai ezitante ori mai ascunse?

Si mai ales, care sa fie semnificatia inmultirii unor astfel de evenimente? Sa aiba, oare, extraterestrii, vreo legatura cu sfarsitul lumii 2012?