Romania in profetiile marilor clarvazatori

profetii despre Romania - sfarsitul lumii 2012 blogCunoscand rolul major pe care Romania de azi l-a jucat, dintotdeauna, in istoria Europei, importanta spatiului carpato-danubiano-pontic si a populatiei sale in conturarea destinului Vechiului Continent (importanta pe care Marile Puteri, oricare ar fi fost ele de-a lungul timpului, au refuzat, in majoritatea cazurilor, sa o admita fatis), cunoscand acestea, nu e deloc de mirare sa regasim tara noastra mentionata in profetiile celor mai faimosi clarvazatori ai lumii.

Catrenele lui Nostradamus au descris, inca din veacul al XV-lea, soarta Romaniei in conflagratiile modiale ale secolului XX. Profetul a prezis pozitia tarii noastre ca limita a frontului estic, in Primul Razboi Mondial, precum si marile raiduri din 1944 (bombardamentele asupra Ploiestiului si Bucurestiului, din al Doilea Razboi Mondial), urmate de invazia sovietica din august al aceluiasi an, si drama Regelui Mihai, obligat de Stalin sa abdice in 1947. Mai departe de aceste evenimente, Nostradamus a prezis teroarea comunista, inclusiv nationalizarea si saracirea accentuata a populatiei, dar si ulterioara rasturnare a regimului, prin Revolutia din decembrie si executarea „marelui tiran”.

Profetii care, poate, pareau stranii sau imposibile cu secole in urma, s-au dovedit, iata, adevarate. Acum insa, o predictie a celebrei clarvazatoare bulgare Baba Vanga surprinde prin continutul ei si legatura cu Romania. Iata ce cuvinte a lasat batrana, cu putin timp inainte de moarte, intr-o inregistrare pe banda de magnetofon, incredintata nepoatei sale Diana Radevna, cu indicatiile de a dezvalui mesajul la 24 ianuarie 2005 si acesta sa ajunga in Romania:

“Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Sensul acestor cuvinte pare usor de inteles. Ele cantaresc cu atat mai mult cu cat sunt sustinute de mesajele altor clarvazatori reputati, precum indianul Sundar Singh sau romanul Petrache Lupu.

Si totusi, sa fie o eroare ori o viziune falsa, unul din cele 20% din cazuri cand profetiile Babei Vanga nu s-au indeplinit? Sau Romania sa aiba, intr-adevar, o misiune divina planetara, si o importanta nebanuita inca, dar care incepe sa se dezvaluie, prin astfel de profetii si prin descoperiri precum tablitele de la Tartaria sau din muntii Bucegi, ce s-au dovedit scrieri mai vechi chiar decat cele sumeriene?