Sfarsitul lumii: 2012, invazia extraterestrilor?

sfarsitul lumii 2012 adus de OZN-uri de pe planeta Gootan?Trei nave spatiale de dimensiuni considerabile sunt deja in drum spre planeta Pamant! Oamenii de stiinta estimeaza ca ele vor ajunge la noi in luna noiembrie, 2012, prea aproape de data fatidica prezisa ca sfarsitul lumii, pentru a fi o coincidenta!

In conditiile in care aparitiile de OZN-uri s-au inmultit in ultima perioada, specialisti de la SETI (Search for Extraterrestrial Intellingence) au facut anuntul major conform caruia cele trei nave spatiale, dintre care cea mai mare are o latime de aproximativ 300 km, se afla actualmente in zona planetei Jupiter. Judecand dupa viteza lor, vor ajunge pe Terra candva in toamna acestui an, 2012, a declarat John Malley, expertul principal al echipei SETI.

Mai socant decat atat este ca, deja alte trei nave spatiale similare au aterizat in China si in apele indoneziene, in noiembrie 2011, fiind identificate ca provenind de pe planeta Gootan, o planeta aflata la mica distanta in afara sistemului nostru solar.

Recent, Wikileaks a publicat niste materiale secrete care confirma faptul ca NASA si personaje cheie ale guvernului Statelor Unite sunt deja informate despre sosirea navelor spatiale, pregatind planurile de lupta cu extraterestrii.

Acelasi John Malley de la SETI, a declarat ca un oficial chinez, Mao Kan, se afla in posesia a peste o mie de fotografii secrete ale NASA ce prezinta urme de pasi si un schelet uman, pe suprafata Lunii. Mai mult, dr. Ken Johnston, fost manager al Departamentului de Date si Imagini de la Laboratorul Lunar al NASA, a spus ca astronautii americani au descoperit si fotografiat ruine antice de origine artificiala, pe satelitul natural al Pamantului, alaturi de niste mecanisme mari, neobisnuite, de origine necunoscuta. Toate acestea sunt suspectate a avea legaturi cu gootanienii, cei care ar putea aduce, se pare, sfarsitul lumii.

Asadar, in fata pericolului iminent, incepand cu august 2012, Natiunile Unite vor pregati cetatenii lumii pentru acest al doilea val de nave Gootan si pentru inevitabilul atac extraterestru, despre care avertizeaza ca va fi unul extrem de dur, la scara mare.

Sfarsitul lumii 2012 – atacul gootanienilor?!

Asa s-ar parea, din stirea care a impanzit recent internetul, inflacarand imaginatia – si thread-urile – a mii de utilizatori care au luat-o de buna, pierzand din vedere, pe parcurs, provenienta acesteia dintr-o sursa extrem de credibila de a fi necredibila, si foarte serioasa in a fi neserioasa.

Lasand la o parte parerile impartite cu privire la existenta extraterestrilor (in preajma noastra, cel putin) si, mai ales, contactul acestora cu omenirea, in fond, nimeni nu are cum sa stie exact cand si de unde poate ateriza sfarsitul lumii, mai ales in jurul datei de 1 aprilie 2012.