Sfarsitul lumii 2012, marcat de intrarea in Centura Fotonica?

sfarsitul lumii 2012 si centura fotonicaInca din 1961, astronomii au descoperit existenta unei nebuloase cu proprietati neobisnuite, dar abia mai tarziu s-a observat ca localizarea ei coincide cu traiectoria Sistemului nostru solar pe orbita proprie. Astfel, la inceputul anilor ”80, in SUA se facea, nonsalant insa, anuntul radio despre „ciocnirea” cu un nor electromagnetic, in viitorul nu foarte indepartat. Intre timp, nebuloasa aurie a primit denumirea de Centura Fotonica.

Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor si este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei (marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor). Ea este, practic, o zona cu o energie mult mai intensa, energie preluata de Soarele nostru si raspandita in intreg sistemul solar.

Mai mult, se estimeaza ca, intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani, traversam aceasta nebuloasa de doua ori, vreme de cate 2000 de ani. Soarele nostru a intrat, s-ar parea, in Centura Fotonica, inca din 1998, iar Terra urmeaza sa o faca, in jurul datei de 21 decembrie 2012.

Centura Fotonica unifica teoriile despre sfarsitul lumii 2012

In cercurile ezoterice se considera ca intrarea Terrei in Centura Fotonica, care marcheaza inclusiv momentul anuntat in calendarul maya, va aduce, intr-adevar, sfarsitul timpului, dar nu si sfarsitul lumii – sau, doar sfarsitul lumii „asa cum o stim”.

Se vor observa inclusiv consecinte fizice ale patrunderii in campul radiant al nebuloasei, precum un soc electric (intens, da inofensiv) si apoi fluorescenta tuturor corpurilor – ceea ce inseamna ca nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani. Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica va deveni o sursa majora de energie libera si nepoluanta (care fusese deja gandita de Tesla).

Schimbarile cele mai mari, insa, vor fi pe planul spiritual. Omenirea va intra intr-o noua Epoca de Aur, despre care stim inca de la hindusi. Evenimentul va corespunde cu cresterea pulsului planetei (odata cu modificarea densitatii sale fizice) – dupa cum arata si rezonanta Schumann – si, implicit, cresterea nivelului de vibratie al fiintelor umane. Astfel, nevoia de adaptare va duce la o selectie naturala in urma careia care doar persoanele de vibratie inalta (cu ganduri, sentimente si fapte pozitive) vor putea evolua la o treapta superioara, intr-un mod care poate fi asemanat conceptului crestin de „Rapire in Slava” sau „Ascensiune”.

La momentul intrarii in Centura Fotonica, frecventa vibratorie va deveni atat de accelerata, incat timpul va ajunge la valoarea zero, de la cele 16 ore la care se considera ca suntem acum. Dar „punctul zero” (pe care-l gasim si in modelul fractal al lui McKenna) nu va aduce sfarsitul lumii, ci saltul intr-o noua dimensiune.

Ce anume se va intampla, in mod concret, cu fiinta umana dupa acest salt evolutiv, puteti afla din articolul urmator.