Sfarsitul lumii lor – profetiile implinite ale indienilor Hopi

indienii Hopi si profetiile pentru sfarsitul lumiiUn om alb, care ne va lua pamanturile […] isi va lovi dusmanii cu fulgerul; odata cu acesta, va fi venirea unor roti care se invart, pline cu voci; si va aparea o bestie ciudata, asemenea unui taur; iar pamantul va fi invadat de serpi de fier; (si) de o panza uriasa de paianjen; (si) va fi traversat de rauri de piatra, care se vor reflecta in soare. Mai tarziu, se va vedea marea transformandu-se in negru, si multe creaturi vor muri; in timp ce tineri, ce poarta par lung asemenea oamenilor mei, vor veni si vor invata din intelepciune. Nu in ultimul rand, un salas in ceruri, deasupra Pamantului, ce va cadea cu o mare viteza, va aparea asemenea unei stele albastre.

Acestea au fost cuvintele pe care samanii Hopi le-au lasat urmasilor ca semne pentru sfarsitul lumii, fara a avea vreo legatura directa, insa, cu anul 2012.

Colonizarea Vestului Salbatic in secolul 19, de catre oameni ce foloseau pusti si se deplasau in carute aglomerate, aducand cu ei o specie necunoscuta pana atunci indienilor – vacile, alaturi de construirea liniilor ferate si aparitia trenurilor, respectiv dezvoltarea retelelor de telegraf, telefon si electricitate, construirea autostrazilor care, sub efectul caldurii, par a se undui ca valurile raurilor – toate aceste evenimente istorice corespund cu exactitate profetiilor ramase de la indienii Hopi.

Mai tarziu, poluarea marilor prin revarsarile de petrol si moartea vietuitoarelor afectate, aparitia generatiei hippie in anii ”60 cu filosofia specifica, orientata catre pace, natura si iubire libera, si nu in ultimul rand, prabusirea misiunii spatiale Skylab in 1979, reprezinta ultimele trei dintre cele noua semne prezise pentru sfarsitul lumii.

Si daca e sa ne gandim la felul sangeros in care s-a efectuat colonizarea vestului american, cu sacrificarea in masa a populatiei indigene, si la faptul ca, din stravechiul trib al indienilor Hopi, astazi a mai ramas un grup de abia 7000 de persoane, in rezervatia Navajo a statului american Arizona, putem spune ca, intr-adevar, ei si-au prevazut cu claritate sfarsitul lumii, cel putin al lumii lor.

Sfarsitul lumii – in 2012, suntem tot mai aproape

Si totusi, aici nu este finalul uimitoarelor preziceri ale acestor indieni. Conform traditiei,  implinirea celor 9 profetii trebuie sa fie un semn pentru inteleptii Hopi ramasi, de a dezvalui si urmatoarele evenimente care vor conduce omenirea catre distrugerea ei inevitabila, din propria vina.

Tot aici pe blog, puteti afla si restul de profetii ale indienilor Hopi despre sfarsitul lumii, profetii deja implinite pana acum, in 2012, si care plaseaza omenirea chiar in mijlocul „zilelor dinaintea Purificarii”.