Video bizar – sa fie Nibiru, planeta ce aduce sfarsitul lumii in 2012?

sfarsitul lumii 2012 - planeta Nibiru si cei doi soriNibiru… Eris, Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel care arunca foc, A douasprezecea planeta, Planeta zeilor. Acestea denumiri, mai mult sau mai putin metaforice, sunt doar cateva dintre cele ce au adus misteriosului corp ceresc, porecla de „Planeta cu 50 de nume”. Lor li se adauga, se pare, si un titlu modern – 2003 UB 313, un index de catalog, ce arata si anul tarziu al inmatricularii si care preia, in mod surprinzator, particula UB intrebuintata de sumerieni in clasificarea sa printre obiectele cosmice.

Despre Nibiru, planeta ce poate dezlantui sfarsitul lumii si a carei existenta este negata in mod oficial de catre NASA, se mai spune ca si-a facut una din periodicele aparitii in urma cu 7200 de ani, la potopul lui Noe, si apoi acum 3600 de ani, in timpul Exodului evreilor din Egipt. Tot cu mii de ani in urma, trecand printre Marte si Jupiter, Nibiru ar fi dezintegrat o planeta numita Tiamat, astfel nascandu-se centura de asteroizi.

Nibiru, sub alte cateva denumiri din cele 50 ale sale, se regaseste in traditiile sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze si ale altor popoare, inclusiv in legatura cu scenariile pentru sfarsitul lumii

Nibiru si sfarsitul lumii 2012

2012 a fost anul vehiculat pentru o noua apropiere a planetei, pe orbita sa de 3600 de ani in jurul Soarelui, eveniment relationat si cu teoriile despre sfarsitul lumii.

Nibiru ar aduce, deopotriva, ajutorul inestimabil al extraterestilor ce trebuie sa asiste omenirea in realizarea saltului spiritual (gresit interpretat ca sfarsitul lumii), cat si consecintele nefaste ale apropierii unui corp ceresc de asemenea dimensiuni, si anume, declansarea unor fenomene naturale cataclismice, de la mari perturbatii ale campurilor electromagnetice si gravitationale in intregul sistem solar, pana la schimbarea radicala a climei pe Terra, dublata de inversarea polilor magnetici.

Aceasta posibilitate este in contiunuare negata, in mod oficial, precum si legatura cu sfarsitul lumii 2012. Si totusi, cateva imagini surprinzatoare au fost capturate, aratand existenta aparenta a doi sori, aceasta in conditiile in care s-a spus deja despre Nibiru ca, la apropierea de Soare, va prelua din energia acestuia, devenind ca o a doua stea.

Ce credeti? Sa fie, intr-adevar, planeta sumerienilor, casa extraterestrilor Anunnaki, si sa aduca sfarsitul lumii in 2012? Sau mai degraba fenomenul astronomic rar, numit „sori fantoma” (sau „aura de gheata”), cauzat de refractia atmosferica? Desi, exista destui oameni care afirma cu certitudine ca e vorbade obiecte ceresti diferite, si nu de o iluzie optica.