Anunnaki si sfarsitul lumii in 2012

zeii extraterestri Anunnaki si sfarsitul lumii 2012Din textele traduse de pe tablitele sumeriene, dar si cu importanta contributie a autorului Zecharia Sitchin, descoperim o noua si fascinanta versiune a istoriei antice a umanitatii.

Legendele despre fiintele extraterestre Anunnaki ne duc cu 450.000 de ani in urma, cand acestia ar fi venit de pe planeta lor mama, Nibiru, sa colonizeze Terra, pentru zacamintele sale de aur, metal pretios necesar tehnologiei si podoabelor lor. Ei s-au stabilit in Mesopotamia, in valea fluviilor Tibru si Eufrat, loc denumit de sumerieni E.DIN (originea denumirii Eden, din Biblie), si au construit o a doua baza importanta, de exploatare miniera, in AB.ZU (Africa).

Datorita cunoasterii avansate, fizicului impresionant si duratei enorme de viata (cauzata de rotatia lui Nibiru in jurul Soarelui, ce echivaleaza 3600 de ani terestri cu un singur an extraterestru), Anunnaki au capatat imaginea de zei atotputernici, atotcunoscatori si vesnici, in constiinta colectiva a oamenilor pe care tot ei i-au creat, cu scopul initial de a le servi drept sclavi, in coloniile pamantene, in special in cele de minerit.

Astfel, intr-un melanj de mitologie sumeriana si stiinta moderna, Anunnaki ar fi creat specia umana prin repetate experimente genetice, imbinand propriul ADN cu cel al omului primitiv, neanderthalian, rezultand omul de Cro-Magnon, ce a devenit Homo Sapiens.

Soarta speciei umane a stat, ca in cazul oricarui sclav, sub semnul orgoliilor si al luptei tacite pentru putere din randurile celor mai importanti „zei” Anunnaki. Enlil si Enki, fii conducatorului suprem de pe Nibiru – Anu, au avut divergente cu privire la nivelul pana la care sa fie lasati oamenii sa evolueze. Dar, desi initial ei erau tratati ca simple animale domestice, exploatati pana la epuizare ca sclavi, in cele din urma, Anunnaki au oferit omenirii prima civilizatie din istoria sa: civilizatia sumeriana, sub influenta lui Enki si cu dezaprobarea lui Enlil.

Pe masura ce lucrurile au evoluat si s-au complicat, oamenii inmultindu-se rapid si inclusiv incrucisandu-si specia cu Anunnaki, acestia din urma au hotarat sa plece si sa-i lase prada cataclismelor naturale, la noua apropiere periodica a planetei Nibiru de Terra, moment identificat cu mitul potopului. Singura sansa a venit din partea lui Enki, care i-a dezvaluit „asistentului” sau, Noe, planul secret pentru sfarsitul lumii, sfatuindu-l sa construiasca o arca pe care sa salveze materialul genetic al tuturor speciilor pamantene.

 Sfarsitul lumii oamenilor liberi

Acum, adeptii teoriilor despre Anunnaki, considera ca acestia se vor intoarce in 2012, la noua apropiere a lui Nibiru de Terra, pentru a aduce, definitiv, sfarsitul lumii pe care tot ei au creat-o. Desigur, mai exista unele pareri care sustin ca Anunnaki vor veni tocmai pentru a-i salva pe oameni de consecintele inevitabile ale unei asemenea apropieri planetare.

Cea mai interesanta dintre toate teoriile este cea conform careia unii Anunnaki nu au parasit, de fapt, niciodata Terra, ei traind printre oameni si avand orase subterane secrete. Deghizandu-se prin proiectarea mentala a unei imagini umane, Anunnaki sunt infiltrati in pozitiile cheie ale societatii umane globale, pe care o manipuleaza inspre instalarea unei Noi Ordini Mondiale, in care sa recapete controlul total asupra oamenilor sclavi. Acestor Anunnaki li se mai spune Reptilieni.