Cum poti sa faci fata eclipselor in horoscop?

astrologie zodiac horoscop 2012 eclipsa lunaV-ati gandit vreodata ca eclipsele de luna sau de soare va afecteaza toate aspectele vietii: horoscop, dragoste, cariera, situatie financiara? Ati sesizat ca in preajma unei eclipse tind sa se intample lucruri neobisnuite, neasteptate sau chiar dramatice? Eclipsele in astrologia europeana simbolizeaza cataclisme si schimbari, mai mici sau mai mari, in bine sau in rau. Sunt instrumentele prin care universul vrea sa ne atraga atentia ca ceva trebuie sa se schimbe, aici si acum. Pentru a face fata mai bine urmatoarei eclipse, aflati mai multe despre aceste fenomene cosmice si impactul lor asupra vietii fiecaruia dintre noi.

Eclipsele solare in horoscop

Eclipsele solare au loc atunci cand Luna se interpune intre Soare si Pamant si blocheaza razele Soarelui. Au loc numai la luna noua si, in general, semnifica un nou inceput. Desi nu e o regula fixa, eclipsele de soare afecteaza energiile masculine din viata dvs., fie ca e vorba despre sot, iubit, tata, sef sau orice alta forma de autoritate masculina. De cele mai multe ori, o eclipsa de soare va aduce vesti bune, pentru ca vorbeste despre un nou inceput. Chiar daca inceputurile au intotdeauna un final in spate, eclipsele de soare isi concentreaza energia asupra elementului de nou din viata dvs.. In cele mai multe cazuri, o eclipsa de soare provoaca evenimente cu impact cosmic neprevazut.

Atentie la eclipsele solare care se petrec in apropierea datei dvs. de nastere! Astfel de evenimente au repercusiuni pe termen indelungat – le veti simti si intelege efectele pe parcursul multor ani de la producere. Schimbarile concrete nu se vor incheia cu totul decat peste un an, cand ciclul solar va fi complet, iar dvs. veti fi ajuns la o noua zi de nastere.

Eclipsele lunare in horoscop

Eclipsele de luna se petrec atunci cand Pamantul se afla intre Luna si Soare, astfel incat lumina Soarelui nu mai poate ajunge la Luna. Au loc la luna plina si, de obicei, atrag atentia asupra unei incheieri, a unui punct culminant sau a oricarei alte forme de final. In oglinda cu eclipsele de soare, cele lunare afecteaza femeile din viata dvs. (mame, sotii, surori, fiice, sefe, colege, etc.).

Surprize in horoscop, dragoste si bani

Chiar si eclipsele solare, care sunt pozitive de cele mai multe ori, pot avea efecte dramatice, daca alte planete de pe harta dvs. astrala formeaza aspecte dificile. In orice caz, oricat de dramatice ar putea parea evenimentele angrenate de o eclipsa, retineti ca universul incearca sa va transmita un mesaj important. Ceva s-a terminat si e momentul sa depasiti o etapa, sa cresteti si sa va schimbati perceptia asupra evenimentelor si influentelor din viata dvs..

Familiile de zodii din horoscop

Eclipsele vin intotdeauna in pereche, la o luna plina si o luna noua care au loc la distanta de doua saptamani. Au loc o data la fiecare cinci luni si jumatate intr-o familie de zodii. O familie de zodii e formata de doua semne zodiacale aflate la poli opusi ai horoscopului (Rac-Capricorn sau Leu-Varsator, de exemplu). Fiecare familie are la dispozitie un an si jumatate sau doi ani de a isi manifesta influentele si energiile, pentru ca apoi acestea sa se mute in urmatoarea familie (se trece, de exemplu, de la Rac-Capricorn la Gemeni-Sagetator).

Dvs. ati simtit vreodata efectul unei eclipse de soare sau de luna?

  1. Au avut loc schimbari majore din senin in viata mea, dar nu m-am gandit ca ar putea fi din cauza eclipselor.
  2. Stiam ca eclipsele simbolizeaza o noua etapa de viata. Da.