Intoarcerea astronautilor antici – extraterestrii si sfarsitul lumii

sfarsitul lumii 2012 si extraterestriiOameni au venit din stele, atoatestiutori, si au examinat cele patru colturi ale cerului si suprafata rotunda a pamantului”. „Fiinte au coborat din cer, in vase zburatoare… oameni albi in inele zburatoare, ce pot atinge cerul.” Asa gasim consemnat de catre mayasi in Popol Vuh (Cartea Comunitatii sau Cartea Sfatului).

Si mai devreme in timp, inaintea mayasilor, sumerienii au lasat scris, pe faimoasele lor tablite, o istorie a genezei conform careia oamenii insisi au fost creati de fiinte superioare, venite de pe planeta Nibiru, numite Anunnaki, si care le-au oferit acestora toate cunostintele ce i-au ajutat sa-si cladeasca prima civilizatie.

Stonehenge, statuetele Moai de pe Insula Pastelui, piramidele egiptene, liniile Nazca din Peru, toate aceste artefacte misterioase ramase din timpuri stravechi, aduc argumente in plus celor convinsi ca oamenii au fost vizitati in mod deschis de catre extraterestri, in vremurile antice.

Ultimul secol, tehnologic prin excelenta, deschizator de noi orizonturi  in comunicare si cunoastere, prin inovatiile aduse, a permis unui numar tot mai mare de oameni sa afle despre cazuri actuale de aparitii de OZN-uri ori presupuse contacte cu extraterestrii. Iar cel mai important, progresul stiintei a deschis ochii intregii omeniri asupra vastitatii Universului, incat nici cel mai cinic dintre oameni n-ar putea nega cu mare usurinta existenta unor alte fiinte inteligente, undeva in cosmos.

Extraterestrii si rolul lor in sfarsitul lumii 2012

Din moment ce ne-au vizitat o data, cu siguranta o pot face din nou. Si chiar daca acum inca stau destul de ascunsi, limitand contactul, oricand este posibil sa se dezvaluie, brusc, lumii intregi. Asta isi spun, cu siguranta, adeptii ideii intoarcerii extraterestrilor pe Pamant. Iar 2012, cu intreaga teorie legata de sfarsitul lumii, este un moment la fel de bun ca oricare altul.

Dar cand vine vorba despre ce anume se va intampla la sfarsitul lumii 2012 si rolul exact al extraterestrilor intr-un astfel de scenariu, viziunile sunt impartite:

  1. Cei ce dau crezare legendelor sumeriene se asteapta la intoarcerea avansatilor Anunnaki, fara a sti insa, daca o vor face pentru a distruge definitiv planeta celor pe care i-au creat ca si sclavi, sau din contra, pentru a-i salva, in 2012 sau dupa, de sfarsitul lumii, sfarsit cauzat tocmai de cataclismele declansate de apropierea lui Nibiru de Terra.
  2. Similar, in teoria salvarii de la sfarsitul lumii, calugarii tibetani cred, s-ar parea, ca in 2012 va avea loc o interventie extraterestra cat se poate de evidenta, pentru a opri un razboi nuclear aflat deja pe muchie de cutit.
  3. Cei ce au studiat indelung civilizatia mayasa si sunt adepti ai importantei zilei de 21 decembrie 2012, nu exclud posibilitatea ca, in loc de sfarsitul lumii, sa avem parte, de fapt, de intoarcerea acelorasi extraterestri care au construit templele Maya de la Puma Punku sau din Tikal.
  4. Altii, fara a da vreo importanta legendelor antice, ci doar privind cu pragmatism in viitorul cu infinite posibilitati, se asteapta nu doar la un contact din partea extraterestrilor, ci chiar la o invazie, printr-un atac ostil demn de sfarsitul lumii.
  5. Mai exista, desigur, si o viziunea total optimista, a celor ce asteapta un contact ET in scopuri pasnice, din care omenirea sa aiba doar de castigat, in materie de cunoastere si tehnologie. Nici pe departe sfarsitul lumii noastre, ci deschiderea umanitatii catre lumi noi.