Horoscop 2012: Neptun in Pesti 2012- 2026

horoscop 2012 zodiac neptun pestiLumea astrologilor a semnalat la inceputul lunii februarie 2012 o miscare a uneia dintre planetele gigant. Neptun, acostat din 1998 in semnul Varsatorului a intrat in Pesti, unde va si ramane pana in 2026. Intregi generatii vor fi afectate de aceasta schimbare cosmica, iar felul in care umanitatea se raporteaza la ea insasi, la tehnologie, arta, comunicare si spiritualitate se vor schimba din temelii. Cum se vor manifesta concret aceste schimbari? Cum o sa fie afectat fiecare horoscop lunar? Aflati mai jos.

Cine este Neptun in horoscop?

Neptun e simbolizat de tritonul lui Poseidon, zeul-rege peste ape de orice fel. Tritonul, la randul sau, e format dintr-o semiluna cu trei brate, care semnifica ego, super-ego si id, cele trei laturi ale personalitatii. Crucea are valente pragmatice, si se refera la tot ce in seamna manifestare concreta a vietii pe pamant. Ca energie, Neptun e ruda luminata a lui Venus. Venus cere iubire de la oricine ii iese in cale, in timp ce Neptun ofera iubire tuturor creaturilor de pe fata Pamantului. Neptun e stapan peste tot ce e subtil, schimbator si greu de definit in cuvinte: emotii, mister, arte, alcool si halucinogene, iluzii, minciuni, ezoterism si spiritualitate.

Influenta lui Neptun in horoscop pana acum

Varsatorul e cel mai liber dintre semne, si cel mai dornic de egalitate si acces la informatie. Poate de aceea a evoluat Internetul cu asa o viteza din 1998 si pana acum. Poate de aceea smart-phone-urile au devenit atat de accesibile, Facebook-ul a avut asa un mare succes iar YouTube a adus imaginea (un alt domeniu preferat al Varsatorului) la indemana tuturor. Acum ca Neptun a parasit lumea inovatiei patronata de Varsator, se pare ca se indreapta spre domenii in egala masura artistice si… oculte.

Sfarsitul lumii 2012 semnalat de Neptun?

Nu sunt putini cei care au facut legatura intre interpretarea previziunii maiase, conform careia sfarsitul lumii va avea loc in 2012, si tranzitia lui Neptun catre ultima zodie din horoscopul european. Astrologii clasicisti, pe de alta parte, au o pozitie mai nuantata asupa subiectului. Nadyia Shah si Susan Miller, de exemplu, nu inlatura complet posibilitatea unor vizite ale extraterestrilor pe pamant odata Neptun intrat in Pesti. Majoritatea astrologilor, insa sustin ca mutarea lui Neptun inseamna pur si simplu incheierea unui ciclu de existenta a umanitatii si inceperea altuia—o a doua Renastere a omenirii, in materie de cultura si spiritualitate.

Ce se va schimba in 2012-2026?

Neptun e alunecos, misterior, imprevizibil si schimbator. E greu de prezis exact ce se va schimba, insa tot Neptun spune ca e mai important sa intelegi cum se vor schimba lucrurile. Ce e cert e ca omenirea va intra intr-o noua paradigma de spiritualitate. In acelasi timp, Neptun e armonios aspectat cu Pluto, care se afla intr-o zodie compatibila cu Pestii, in pragmaticul Capricorn. Uranus, pe de alta parte, e in indaratnicul si razboinicul Berbec. Relatiile dintre aceste planete indica o perioada in care omenirea va incerca sa redefineasca structurile actuale de putere si guvernare si sa le aduca la o forma cat mai aproape de ideal.

Neptun va ajuta omenirea sa-si redefineasca raporturile cu spiritualitatea. Pentru ca planeta se intoarce acasa, in zodia Pestilor, e bine sa intelegem cand a mai fost aici si ce s-a intamplat atunci in horoscop. Au fost perioadele in care a aparut teosofia, care imbina religiile orientale cu cele occidentale, a aparut miscarea New Age, o forma foarte personala de spiritualitate—pe scurt, umanitatea si-a reciclat conceptiile si s-a vindecat, cel putin partial, de prejudecati mai vechi.

La anticii greci, Neptun era identificat cu Asclepios, zeul vindecatorilor, vracilor si doctorilor. Acum, Chiron, asteroidul supranumit „Vindecatorul ranit”, se afla si el in Pesti. Se va vorbi, probabil, mult despre durere, vor aparea noi forme de medicamentatie, dependenta va deveni o problema din ce in ce mai prezenta, iar eutanasia va fi subiect de dezbateri intense. Sclavagismul a fost abolit in Statele Unite tot intr-o perioada de stationare a lui Neptun in Pesti. E foarte probabil ca in perioada 2012-2026, fiecare horoscop  sa vorbeasca intr-un fel sau altul despre eliberare, libertati personale si experiente spirituale puternice, profunde si unice.

Dvs. cum credeti ca se va schimba lumea datorita lui Neptun in Pesti?

  1. Lumea se va sfarsi in 2012, iar intrarea lui Neptun in Pesti o confirma.
  2. Vom deveni mai spirituali si mai creativi.
  3. N-o sa aiba loc nicio schimbare majora.