OZN, Anunnaki, sfarsitul lumii, 2012. Care e legatura?

Cu cat data de 21 decembrie 2012 se apropie cu atat apar mai multe intrebari legate de civilizatia mayasa si daca acestia au reusit sa descifreze corect apocalipsa Terrei. Ipoteza planetei Nibiru care va lovi Pamantul in 2012 se leaga de fapt de civilizatia sumeriana. Acestia din urma erau convinsi ca pe planeta Nibiru traieste o civilizatie foarte avansata numita Anunnaki, care au vizitat pamantul pentru a implementa in gena umana propriul cod ADN. Desene descoperite si interpretate recent de cercetatori simbolizeaza 2 serpi care se intrepatrund in aceeasi forma si pozitie ca gena ADN.

Alte teorii sustin ca daca planeta Nibiru ar intra in sistemul nostru solar in 2012, atunci oribita ei ar interfera cu cea a planetelor Venus, Jupiter si Terra. In aceste conditii Jupiter s-ar apropia foarte tare de Soare provocand o explozie atat de puetrnica incat ar duce la aparitia unui al doilea Soare si implicit a unor serii de fenomene meteo catastrofale.

Daca un asemenea fenomen s-ar intampla, orbita planetei noastre ar putea fi deviata atat de mult incat ar impinge Pamantul la marginea sistemului solar si o racire spectaculoasa a climei ar fi inveitabila, o a doua Epoca de Gheata.

Exista si reversul medaliei, in care Terra s-ar apropia foarte mult de cei doi sori, conducand la inevitabile cresteri de temperatura si distrugerea stratului de ozon.

O posibila „salvare” ar putea veni de la civilizatia Anunnaki sustin legendele sumeriene, care s-ar intoarce pentru a ajuta populatia Terrei sa depaseasca momentul 2012.

Comenteaza si tu legenda sumeriana:

1. Nu cred in ozn-uri si in sfarsitul lumii

2. Anunnaki exista si se vor intoarce pentru a ajuta pamantenii

3. Anul 2012 va aduce evenimete care nu pot fi prezise de nicio civilizatie