Semnele care prevestesc sfarsitul lumii 2012

Calendarul Mayas – 2012 anunta ziua cea mare! Tematori sau curiosi, cei care vorbesc despre venirea sfarsitului lumii pe 21 decembrie 2012 se intreba cu siguranta cum se va intampla.

Multi vor sa stie cum de a fost alesa aceasta data. Unii sustin ca aceasta profetie este doar o suma de povesti vechi care si-au gasit locul pe internet. Cu toate acestea, data nu a fost alesa la intamplare. Iata cinci motive terifiante care prevestesc sfarsitul lumii 2012 ca fiind un fapt sigur:

1. Calendarul Mayas

Finalul calendarului Mayas este unul dintre cele mai cunoscute semne ale venirii sfarsitului lumii pe 21 decembrie 2012. La aceasta data calendarul se reseteaza la 0.0.0.0. si reporneste in ziua urmatoare. Astfel, se sugereaza sfarsitul vietii si renasterea. Cu toate acestea, mulţi sceptici sustin ca mayasii au crezut in inceperea unei perioade de schimbari si a unui sir de necazuri, mai degraba decat in moarte. Cu toate acestea, acest semn cu siguranta sugereaza ca ceva se va intampla la aceasta data.

2. Profetiile I-Ching

Una dintre cele mai socante dezvaluiri pentru anul 2012 este cea a profetiilor I-Ching. Aceste predictii antice chinezesti arata evenimentele din trecut si viitor. Unele cercetari indica faptul ca aceste previziuni sunt corecte, analizand evenimente care au avut deja loc. Din pacate, unul dintre evenimentele prezise in profetiile I-ching este venirea sfarsitului lumii pe 21 decembrie 2012.

3. Inversarea geomagnetica

Potrivit unor cercetatori, se asteapta ca Pamantul sa treaca printr-o schimbare in orientarea campului magnetic, astfel incat pozitiile nordului magnetic si cel al sudului se schimba. Aceste evenimente implica de obicei o scadere extinsa in intensitate, urmata de o recuperare rapida, dupa ce noua orientare a fost stabilita. Acest eveniment se asteapta sa se produca la sfarsitul anului 2012. Ca urmare a acestei inversari se asteapta sa se produca mari dezastre. Animalele isi vor pierde directia iar aparatura electronica se va avaria. In plus, oamenii de stiinta se asteapta sa se produca miscari majore ale placilor tectonice, care ar putea determina multe dezastre naturale.

4. Alinierea centrului galactic

O alta teorie presupune alinierea centrului galactic. Pe 21 decembrie 2012, cand Soarele si Pamantul se aliniaza cu centrul galaxiei, se presupune ca se va forma o gaura neagra care va rupe echilibrul, iar axa magnetica a Pamantului va fi modificata.

Cu toate acestea, acest eveniment a mai avut loc si in 1998. Cercetarile au demonstrat ca Pamantul trebuie sa fie mult mai aproape de Soare pentru a face fata efectelor devastatoare.

5. Web Bot

Web Bot este un program care verifica motoarele de cautare pentru a indexa paginile web. Programul ia in calcul paginile web, inregistrand cuvintele cheie si analizand contextul in care apar. Aparent, Web Bot a prezis atacurile din 11 septembrie si tsunami-ul din 2004. Acum a prezis sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012.

Se poate pune la indoiala veridicitatea acestor previziuni. Cu toate acestea, este interesant cum toate sunt marcate la o anumita data si provin din surse complet diferite.

Totusi, urmati semnele conform carora sfarsitul lumii va fi in 2012 si fiti pregatiti pentru ce e mai rau. Asta nu inseamna ca trebuie sa va creati un buncar si sa va ascundeti in el, dar nici sa ignorati complet toate avertismentele.

Va fi sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012 sau nu? Dumneavoastra ce credeti? Daca da, in care previziune credeti?

  1. da, eu cred ca va veni sfarsitul lumii, teoria mayasa se va adeveri;
  2. cred in profetiile I Ching deoarece veridicitatea lor s-a dovedit in timp;
  3. cred ca modificarile la nivel planetar vor determina sfarsitul lumii;
  4. Web Bot a prezis evenimente importante, sigur are dreptate si de aceasta data;
  5. nu stiu ce profetie se va adeveri, dar cred ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012;
  6. nu cred in astfel de profetii si nu cred ca va veni sfarsitul lumii.